Pagina's

woensdag 31 december 2014

Weet je wat.....doe eens gek....

En ga gewoon weer lekker bloggen over opruimen. Niet meer op een aparte blog want daar heb ik geen zin in maar gewoon hier. En misschien ga ik dan ook wel weer over andere dingen bloggen, je weet het nooit.
Maar zo op de rand van oud naar nieuw, van een jaar wat best leuk begon maar aan het einde ronduit één bak ellende was met teveel verliezen en verliezers om me heen heb ik, meer dan andere jaren, opeens een onvoorstelbare behoefte aan het roer omgooien.

En dus heb ik me twee dingen voorgenomen, al vergaat de wereld, ik ga het gewoon doen

1. Ik ga minstens drie keer per week minimaal een uur wandelen om buiten te zijn, mijn hoofd leeg te krijgen en van mijn eigen vrije tijd te kunnen genieten. En het boeit me niks of ik er tijd voor heb of niet, ik ga het gewoon doen. Dus jammer dan als het huishouden blijft liggen of de rest van mijn huisgenoten nòg maar wat meer moeten doen dan ze al doen......ik ga naar buiten....zo!

2. (staat beetje haaks op was ik onder 1 typte vrees ik) ik ga weer opruimen. Ben eigenlijk al begonnen de afgelopen twee weken maar ik ga het weer gestructureerder aanpakken. Heb me aangemeld voor een whats-app maatjes project van andere opruimers en ga er ook weer over bloggen. Mijn vorige opruimmanie heeft me veel opgeleverd, en lang niet alles wat ik heb opgeruimd is nu weer een puinhoop ook dus die winst heb ik in elk geval al. En het is vooral goed voor mijn hoofd, hoe opgeruimder mijn huis des te meer rust in mijn kop.

En dus ga ik vanaf morgen weer wat actiever bloggen hier....over buitenzijn en opruimen en wat er verder maar te melden valt.

En we beginnen morgen met deze kast (of op zijn minst een stukje ervan....haha)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...