Pagina's

dinsdag 4 februari 2014

Haakmarathon

Samen met Sandra ben ik bezig een haakmarathon voor het goede doel te organiseren.

September 2013, tijdens ons wekelijkse haakavondje bij Echtstudio in Alphen aan den Rijn ontstond het idee om een haakmarathon voor het goede doel te organiseren. Van een wild plan zonder kop of staart is inmiddels een definitief plan met een doel ontstaan.
Van vrijdag 13 juni 2014 20.00 uur tot zaterdag 14 juni 2014 20.00 uur wordt er een mega-haakmarathon georganiseerd ten behoeve van Make-a-Wish Nederland. Wij hopen dan met elkaar minimaal € 2.500,00 bij elkaar te haken (maar gaan stiekem natuurlijk voor veel meer!).
De bedoeling is om dekentjes te haken die we vervolgens kunnen verkopen of veilen ten behoeve van het goede doel. Om het bedrag dat we na afloop aan Make-a-Wish over kunnen dragen zo groot mogelijk te maken zal bovendien van de hakers worden verwacht dat zij zich voor minimaal € 25,00 laten sponsoren door familie, vrienden, buren, collega's etc. Zo maken we met elkaar mogelijk dat zoveel mogelijk wensen van ernstig zieke kinderen vervuld kunnen worden.
Echtstudio in Alphen aan den Rijn heeft haar prachtige haakstudio/winkel beschikbaar gesteld voor deze marathon.
Via deze website en facebook Volg ons op Facebook houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent onze marathon, de sponsoren en de invulling van de 24 uur. Wil je je nu vast opgeven (want vol = vol) dan kan dat via ons e-mail adres: info@haakeenwens.nl.hier
Wil je niet meehaken maar draag je onze actie wel een warm hart toe dan ben je als sponsor natuurlijk ook van harte welkom (binnenkort meer informatie hierover op deze website). Heb je interesse om sponsor te zijn van deze actie laat het ons dan weten via ons e-mail adres: info@haakeenwens.nl.


Sandra heeft ook een geweldig spaarvarken gehaakt. Eveline heeft het varken de naam Nance (voor doe een wens) gegeven en het patroon van dit supervarken is inmiddels voor € 4,95 te koop. En uiteraard gaat die € 4,95 in zijn geheel naar Stichting doe een wens.

Wil je het patroon kopen en zo ons helpen het streefbedrag bij elkaar te verzamelen dan kun je dit doen via onze donatiepagina op justgiving.nl
Als je  hier klikt kom je direct op onze pagina uit. Als je daar een donatie van € 4,95 doet, in de omschrijving zet dat je graag het patroon van Nance ontvangt èn je emailadres niet vergeet in te vullen mailen Sandra en ik je zo snel mogelijk het uitgebreide patroon toe zodat je je eigen spaarvarken kunt haken.


En denk je nu bij jezelf, haken is niks voor mij maar ik wil wel graag een donatie doen dan kan dat natuurlijk ook via de link van de donantiepagina van justgiving. En kijk ook eens op de facebookpagina van Haak een Wens. Daar staat prachtige dekens op die Sandra heeft gehaakt. En als je zo'n deken koopt gaat het volledige aankoopbedrag ook naar stichting doe een wens Nederland.

We proberen om zoveel mogelijk mensen te bereiken dus mocht je het leuk vinden om hier op je blog, facebook of waar dan ook aandacht aan te schenken dan zou ik dat heel lief vinden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...