Pagina's

zondag 5 februari 2012

breien en haken

Helaas ben ik met mijn gekneusde vinger niet zo heel productief als het om haken en breien gaat maar vrijdag heb ik toch onderstaand vestje dat ik in opdracht heb gemaakt afgerond èn ik ben voor Jokèh een poncho aan het haken. Gelukkig gaat het langzamerhand wel een klein beetje beter met de vinger, nu de spalk er meest van de tijd af is en ik de vinger wat meer beweeg wordt hij wat soepeler en kan ik hem steeds beter gebruiken. Heel fijn want dat stilzitten is niets voor mij!
En dan nu de foto's van mijn projectjes:


Het vestje is maat 74 en gebreid van een wol/acryl mengsel. Erg fijn warm aanvoelend garen en het breide ook heel fijn. Op de foto is het niet zo duidelijk te zien maar de knoopjes hebben een blankhouten kleur met op elk knoopje een wit bloempje. Mooi voor een klein meisje!


En dit is de poncho van Jokèh, althans, de poncho in wording want hij is
nog niet af. Ik ben aan het denken hoe ik hem nog op ga leuken, ik denk dat ik de onderrand een paar banen effen ga haken en dan van de restjes van de kleurtjes bloemen ga haken voor langs de halsrand of zo. Maar goed, daar kan ik nog even over denken want ik moet eerst de basis nog afmaken. Als hij af is zal ik een nieuwe foto plaatsen. Op de foto zijn de kleuren wat flets, in het echt zijn ze ietsje feller. Ik haak met een acryl-katoen mengsel, Mimosa van Cheval Blanc

2 opmerkingen:

  1. Hopelijk is je vingertje snel weer de "oude"! Mooi weekend toegewenst met hart&ziel door Sil.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi,

    Ik vind je truitje heel erg mooi. Kan je me misschien laten weten waar ik het patroon vandaan haal? Thx.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...