Pagina's

woensdag 20 april 2011

Raar sfeertje

Het is stralend mooi weer, ik fietste net naar de supermarkt en op het Rijnplein klonk gezellige muziek uit de vele speakers die er zijn neergezet, er wapperen vlaggen en het is er gezellig druk. Het zou zomaar een gezellige zaterdag in de zomer kunnen zijn met activiteiten op het plein, dat hier om de hoek van de straat ligt.

Maar als je goed kijkt dan zie je de vlaggen halfstok hangen, zijn alle terrassen naar binnen gehaald, komt de muziek uit de speakers die zijn neergezet bij de schermen waarop het publiek de herdenking in het theater kan volgen en is de wijk vergeven van de politie en de beveiligingsmedewerkers.

Op de straathoek staan de verbindingswagens van één vandaag, Dutchview en TV West en overal zijn al cameramensen bezig.

Van mij mag het morgen zijn, Alphen terug aan de Alphenaren en met zijn allen proberen de draad weer op te pakken.....

3 opmerkingen:

 1. Zo onrealistisch...lijkt net een film. Maar helaas, 't is echt. Veel sterkte gewenst met de draad oppikken. Lieve groet met hart&ziel van Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marielle,

  Ben je alweer een beetje bijgekomen van al het drama?? Wij gelukkig wel weer.. Alphen moet maar weer heeel erg snel worden wat het altijd is geweest!!
  Een beetje een rare situatie om dit bij dit berichtje te plaatsen, maar we hebben wat leuks voor je en het staat op onze blog dus ik zou zeggen neem snel een kijkje!!
  Groetjes CreaLadies

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...